Konferens
Nyhet

Sfi i utveckling 2020 - Konferens

Konferensen Sfi i utveckling 2020

Att undervisa vuxna är något alldeles speciellt. Det vet du som sfi-lärare. För hur skapar du engagemang hos en grupp vuxna, med olika bakgrunder, åldrar och kunskapsnivåer? Och hur kan du göra undervisningen relevant för dem och deras liv, samtidigt som du drar nytta av deras erfarenheter?

Lyckas du med att skapa en meningsfull undervisning ökar du motivationen hos dina elever och ger en bättre förutsättning för lärande.

Sfi i utveckling är en heldagskonferens speciellt framtagen för dig som är sfi-lärare som vill utvecklas i din yrkesroll. Sfi i utveckling är en ny version av tidigare års sfi-konferens Sfi i fokus.

I år fokuserar konferensen på hur vi kan skapa en meningsfull, individstärkande sfi-undervisning med vuxenrelevans. Och det tar inte slut när dagen är över. Du får med dig en verktygslåda för det fortsatta kollegiala lärandet.

Du kommer att lära dig mer om:

  • vuxenpedagogik och vuxnas lärande
  • hur du skapar en vuxenrelevant undervisning 
  • hur du kan använda kommunikationsövningar för att stärka eleven
  • konkreta metoder för att öka motivationen – och därmed lärandet – hos dina elever.

Du får dessutom möta talare som delar med sig av sina erfarenheter av att byta land, språk och kultur. Något som vi kan lära mycket av.

Sfi i utveckling ger dig kunskap och verktyg som du direkt kan använda i ditt klassrum för att skapa ett meningsfullt lärande och öka motivationen. 

Konferensprogrammet tas fram i nära samarbete med Annsofie Engborg, chefredaktör på Sfi-lärartidningen. Hon är sfi-utvecklare, föreläsare och författare med sfi-lärarbakgrund. Det fullständiga programmet för konferensen publiceras inom kort. 

Anmäl dig redan nu till boka tidigt-pris! Du sparar 500 kr exkl moms per person.

FAKTA

Datum: 9 oktober 2020

Plats: Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12N, Stockholm

Program: kan laddas ner här inom kort.

Orange rund platta - boka tidigt-prisBoka tidigt-pris: 3490 kr per person exkl. moms vid bokning senast 26 juni. Ordinarie pris: 3990 kr.

Kaffe och lunch ingår.

Frågor?
Kontakta Barbro och Tove:
anmalan@gothiafortbildning.se
08-4622670


Vill du ställa ut på Sfi i utveckling? Välkommen att kontakta Karin Westlund: karin.westlund@gothiafortbildning.se
Tel: 070-8127072Gör din röst hörd!
Både före, under och efter konferensen möts vi på sociala medier! Gör din röst hörd och var med i dialogen: #sfiutveckling

Betalningsvillkor
Betalning sker mot faktura efter konferensen. Anmälan är bindande men ej personlig. Vid avbokning senast 30 dagar före konferensen debiteras 500 kr. Därefter fullt pris. Gothia Fortbildning förbehåller sig rätten att ställa in evenemanget vid för få anmälningar, dock senast 30 dagar innan.