Prenumerera på Grundskoletidningen och Pedagogisk Snabbguide!

Teckna din prenumeration nu och få Helena Wallbergs bok Att sätta betyg på köpet.

Prenumerera på Grundskoletidningen och Pedagogisk Snabbguide!

Teckna din prenumeration nu och få Helena Wallbergs bok Att sätta betyg på köpet.

Omslag på fyra tidningar: Grundskoletidningen och Pedagogisk SnabbguideGrundskoletidningen ger dig fördjupande, utmanande och inspirerande kompetensutveckling. I varje nummer fokuserar vi på ett större tema och lyfter aktuella frågor med både verksamhetsnära djupdykningar och forskarperspektiv. I den nya avdelningen I klassrummet zoomar vi in på mer ämnesspecifika frågor. Från forskning, via ett möte med en lärare, till en lektion, som du som lärare kan ta med dig in i klassrummet. 

Systertidningen Pedagogisk Snabbguide är en praktisk handbok med ett nytt tema i varje nummer. Här får du steg för steg råd och guidning i ett ämne som till exempel utvecklingssamtalet, föräldramötet och lektionsdesign. En handbok att gå tillbaka till och spara i bokhyllan.

Här kan du provläsa Pedagogisk Snabbguide.

Du får Grundskoletidningen + Pedagogisk Snabbguide + webben för 999 kr ex moms. Dessutom får du Helena Wallbergs bok Att sätta betyg på köpet. Tidningarna utkommer med 6 nummer per år och du har alltid tillgång till alla reportage digitalt på grundskoletidningen.se.

Erbjudandet gäller t. o. m. 30 september 2018. Missa inte det!

Prenumerera nu genom att mejla dina leverans- och fakturauppgifter till vår kundservice på prenumeration@gothiafortbildning.se.

Ange koden Grund2018.


För dig som vill läsa mer om tidningarna:

OM ERBJUDANDET

Bokomslag: Att sätta betyg av Helena WallbergTeckna din prenumeration senast 30 september 2018. Du får Helena Wallbergs bok Att sätta betyg på köpet.

Mejla kundservice för att nyttja erbjudandet. Ange koden Grund2018.

Mejla Gothia Fortbildnings kundservice